Vi søker industri/kjølemaskinist til å inngå i teknisk team ved Lyngen Reker AS. Teknisk team består i dag av teknisk sjef og en medarbeider. Teknisk sjef går av med pensjon om en tid og vi søker noen som har kompetanse og personlighet til å kunne bli teknisk sjef.
En skikkelig rekesommer! Thea (16) og Anneli (14) Mortensen har tjent seg rike på den lille delikatessen i løpet av seks uker med sommerjobb.
Les merSander tok et verdivalg da han og kjæresten Jenny valgte å flytte fra Tromsø til Nord-Lenangen. – Jeg husker lykkefølelsen da vi kjørte flyttelasset. Tenk her skal vi bo!
Les merNeste uke får Lyngen Reker besøk av sjømatentusiast Knut Magnus Persson som skal kartlegge forekomster av østers, kråkeboller, sjøkreps, kuskjell og kongesnegl i nærområdet.
Les merHver uke får 1000 til 1500 kilo reker skyss til Tromsø av privatsjåfør. Benedicte Gaare (34) har ansvar for at vi får nyte de ferskeste skallrekene som finnes.
Les merHåndpillede reker er, som navnet beskriver, et ekte håndarbeid. Her er ekspertene.
Les merDen prisbelønte Tromsø-kokken serverer både Lyngenfjord håndpillede reker og ferske skallreker i restauranten sin.
Les merLyngenfjord håndpillede reker har fått sin plass i merkeordningen for norsk lokalmat i særklasse.
Røde reker fra det kalde, blå havet omgitt av snøkledte, hvite fjell. -Dette er virkelig Norge i rødt, hvitt og blått, ler rekefisker Eivind Pedersen og flagger til ære for årets 17.mai.
Les mer-Når det er kaldt i vannet og lufta, er reker og skalldyr på sitt beste, sier kjøkkensjef Gunnar Jensen på Mathallen i Tromsø.
Les merTo grep og reka er ferdig pillet. Du skal trene litt for å få det til. Rundt bordet sitter ekspertene med mer enn 100 års samlet trening i håndpilling.
Les merDu har sett og smakt dem kokt. Nå kaster Lyngen Reker seg på raw-trenden.
Les mer